Jos Visser

Hierbij wil ik mij even voorstellen.
Ik ben sinds 2017 coördinator van de straatvertegenwoordigers.  

Mijn naam is Jos Visser en ik ben geboren in Den Haag (1955). Mijn jeugd bracht ik door in de Heesterbuurt en ik heb o.a. op de Visser Smit school (Mient) gezeten.

Na de militaire dienst ben ik gaan samenwonen in Zoetermeer. Het was in die tijd lastig om een betaalbare woning in Den Haag te huren.

Ik werkte inmiddels als software ontwikkelaar. Het maken van software was mijn passie, totdat ik (20 jaar geleden) manager werd. Manager wilde ik nooit worden, maar kennelijk had ik de nodige kwaliteiten. 

Ik ben nu een jaar getrouwd en woon sindsdien in de Vruchtenbuurt. Het voelt alsof ik ben teruggekeerd op het oude nest. Ik ken de buurt uit de tijd dat ik in de Heesterbuurt woonde. Reed vaak met bus 26 over de Thorbeckelaan, niet vermoedend dat ik mij ooit zou inzetten voor deze wijk. 

Met veel enthousiasme neem ik de rol van coördinator op mij om samen met de straatvertegenwoordigers en bewoners een leefbare en gezellige buurt in stand te houden.

Als u vragen aan ons heeft, kunt u me altijd mailen. Iedereen krijgt antwoord. We geloven heel erg in samen.

Jos Visser

e-mailadres: sdv@wijkberaad-vruchtenbuurt.nl
bellen:  het algemene nummer van het wijkberaad: 070-32321930.

Over de schrijver

Wim is bestuursvoorzitter van de Stichting Wijkberaad Vruchtenbuurt. Daarnaast is hij accounthouder voor de digitale muurkrant en hoofdredacteur van VruchtenMail en VruchtenPers.