Cynthia Tjhie

Cynthia Tjhie

 

 

 

 

 

 

 

Hoi, ik ben Cynthia. Ik ben sinds 16 juni 2009 verbonden aan het Wijkberaad Vruchtenbuurt. Ik begon als redacteur voor het wijkblad, een mooie klus. Het blad heet nu de VruchtenPers en is er naar mijn mening enorm op vooruit gegaan.

In 2010 ben ik begonnen in het bestuur, met de portefeuille Welzijn & Leefbaarheid. Een hele kluif, zo bleek snel. Door de hoeveelheid werk, besloten Roel Sauerbreij en ik om de portefeuille te delen. Het werk binnen Welzijn & Leefbaarheid is erg divers, ik had de kans om projecten met jongeren te doen, maar ook om met de braderie aan de slag te gaan. Daarnaast hield ik me bezig met de speelpleinen.

Toen Jeanine Bekking aangaf dat ze niet genoeg tijd meer overhield om de portefeuille Communicatie te beheren, bood ik mij aan om die over te nemen. Waarom? Ik heb altijd al een zwak voor communicatie gehad, en ik vond het tijd worden om de website en andere communicatiekanalen eens op te frissen.

Van mei/juni 2011 tot december 2014 ben ik daar dus mee bezig geweest. Een leuke taak en een fijne mix!

Over de schrijver

Cynthia beheert de portefeuille communicatie binnen het wijkberaad. Zij adviseert het bestuur inzake alles dat met communicatie te maken heeft.