Diensten en ondersteuning thuis voor 55+ in de wijk Segbroek

Voorlichting

Wilt u meer weten over diensten en ondersteuning thuis voor 55+ in de wijk Segbroek? Kom dan donderdag 14 maart 2013 van 10.00 – 12.00 uur naar de voorlichtingsbijeenkomst in de Bibliotheek Segbroek, Weimarstraat 353 te Den Haag. In deze voorlichtingsbijeenkomst vertellen wij u alles over hulp waar u thuis eenvoudig gebruik van kunt maken.

U wilt vooral nog zelfstandig blijven wonen en de dagelijkse dingen zelf blijven doen. Maar toch kunnen er momenten zijn, nu of in de toekomst, dat u een helpende hand kunt gebruiken. Bijvoorbeeld bij vervoer naar winkel of ziekenhuis, de boodschappen, de huishouding, administratie, dagelijkse verzorging, contact met anderen, de computer of tv, klussen in huis of tuin, meer contact met anderen etc. Of misschien heeft u hele andere behoeften?

Kunt u af en toe hulp gebruiken en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Of wilt u goed voorbereid zijn op de toekomst?
Kom dan langs bij deze voorlichting.

Onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers vertellen het wijkservicepunt en de huisverpleegkundigen van Florence; de ouderenconsulenten, de i-Shop en de Burenhulpcentrale van Voor Welzijn en de wijkbus U over alle ondersteuningsmogelijkheden in de wijk. Al deze hulp in de wijk is voor iedereen toegankelijk en ook nog eens kosteloos of in sommige gevallen tegen een kleine vergoeding beschikbaar.

U krijgt alle informatie, kunt anderen ontmoeten en er is ruimte om uw vragen te stellen.

Meer weten of aanmelden?

Bel of mail naar: Cindy Pool, tel. 070-3469543, email: Cindy.pool@voorwelzijn.nl;

of Sandra Menken, tel. 06-51053441, email: sandra.menken@voorwelzijn.nl

 

Indien u behoefte heeft aan vervoer naar de bijeenkomst, dan kan de wijkbus u halen en brengen.

Wilt u hier gebruik van maken? Bel dan naar de Regenvalk 070- 346 95 43

 

Over Wim F. Abbenhuis

Wim is bestuursvoorzitter van de Stichting Wijkberaad Vruchtenbuurt. Hij overziet als voorzitter het geheel van de projecten. Daarnaast is hij accounthouder voor de digitale muurkrant en hoofdredacteur van VruchtenMail en VruchtenPers.