Hou van je huis: GRATIS check!


Check uw woning op het nodige (duurzame) onderhoud! Met deze tegoedbon kunt u een gratis en vrijblijvend bouwkundig advies krijgen ter waarde van € 55,-!

Een bouwkundig adviseur komt bij u langs en checkt de staat van onder andere uw dak, fundering, gevel, ramen en kozijnen.

Deze tegoedbon kunt u tot en met 31 maart 2013* verzilveren bij:

Bouwtechnisch adviesbureau Alink, telefoon: (070) 404 29 92 Email: info@alink-bouwadvies.nl

Bouw Advies Beheer, telefoon: (070) 449 06 37 Email: info@babbv.nl

* Deze bon geldt voor huiseigenaren in de Vruchtenbuurt en wordt u aangeboden door de gemeente Den Haag in samenwerking met de bouwkundige adviesbureaus Alink en Bouwadvies Beheer. De keuring en rapportage zijn geheel vrijblijvend en verplichten u verder tot niets. Deze bon geeft recht op één uur bouwkundig advies en een beknopt bouwkundig rapport. U kunt de keuring uitbreiden, maar meerkosten worden niet door deze bon vergoed. De gemeente heeft inzicht in de rapportages.

Als u een eigen woning heeft, bent u zelf verantwoordelijk voor het onderhoud. En als u in een appartement woont bent u dat samen met uw buren. Een goed onderhouden woning is belangrijk. Het draagt bij aan een aantrekkelijke woonomgeving en zorgt ervoor dat u plezierig woont.
De gemeente werkt in uw wijk samen met diverse partijen en kan u als woningeigenaar helpen.

Wilt u meer weten over het onderhouden van uw huis?
Neem dan contact met ons op of bezoek een van onze onderhoudspreekuren.

De onderhoudsspreekuren zijn van 17.00 tot 19.00 uur en worden gehouden in het wijkcentrum van het Wijkberaad Vruchtenbuurt, Abrikozenstraat 207.

Naast de spreekuren kunt u voor gratis advies contact opnemen met de VvEbalie van de gemeente Den Haag op telefoonnummer (070) 353 32 81 of via emailadres: vvebalie@denhaag.nl.

Over Wim F. Abbenhuis

Wim is bestuursvoorzitter van de Stichting Wijkberaad Vruchtenbuurt. Daarnaast is hij accounthouder voor de digitale muurkrant en hoofdredacteur van VruchtenMail en VruchtenPers.