Gratis training basisscholieren voor Vredesloop

Vanaf woensdag 20 maart geeft HAAG Atletiek gratis hardlooptrainingen voor basisscholieren. Deze clinics worden verzorgd door de jeugdtrainers van HAAG Atletiek en zijn een voorbereiding voor de Vredesloop.

De trainingen worden iedere woensdagmiddag tussen 16.30 en 17.30 uur gegeven op de atletiekbaan van HAAG Atletiek aan de Laan van Poot. Basisscholieren kunnen deelnemen aan de gratis lessen tot en met woensdag 17 september. De enige voorwaarde voor deelname is dat scholieren zich hebben ingeschreven voor de Vredesloop. Dat kan via www.vredesloopdenhaag.nl.

De clinics op het sportcomplex zijn speciaal bedoeld voor de Haagse jeugd. HAAG Atletiek wil kinderen graag van jongs af aan stimuleren om te sporten.

JeugdtrainersHaagatletiek

Vredesloop

De Vredesloop is een evenement voor jong en oud, voor ervaren en minder ervaren lopers. Sportvereniging HAAG Atletiek wilde hun 100-jarig bestaan uitgebreid vieren met de stad. Daarom bedachten ze een evenement dat goed past bij Den Haag, internationale stad van Vrede en Recht.

Informatie over andere jubileumactiviteiten van HAAG Atletiek vindt u op www.haagatletiek.nl.

Over Wim F. Abbenhuis

Wim is bestuursvoorzitter van de Stichting Wijkberaad Vruchtenbuurt. Hij overziet als voorzitter het geheel van de projecten. Daarnaast is hij accounthouder voor de digitale muurkrant en hoofdredacteur van VruchtenMail en VruchtenPers.