Wilt u meedenken over Duurzame energie in de Vruchtenbuurt?

Wij gaan dit jaar met de bewoners aan de slag met de vraag “hoe we meer duurzame energie kunnen opwekken in onze wijk?”. Als antwoord op die vraag spelen tal van mogelijkheden en vraagstukken op zowel individueel  maar ook mogelijk collectief vlak. Landelijk zijn er al flink wat initiatieven die de moeite waard lijken te zijn om ook in onze wijk te realiseren. En ook individueel wordt het steeds interessanter om ertoe over te gaan.  Maar, hoe krijgen wij de informatie goed beschikbaar, hoe brengen wij dit verder onder de aandacht en hoe stimuleren wij de mogelijke vervolgstappen? In een paar regels zijn de vragen neer te zetten, maar voor de uitwerking zouden wij graag in contact komen met Vruchtenbuurters die hier ervaring, kennis en/of enthousiasme voor hebben.

Heeft u interesse om mee te denken, meldt u dan aan bij Henk van Bentem. Dit kan via een mailtje aan secretaris@wijkberaad-vruchtenbuurt.nl

Over Wim F. Abbenhuis

Wim is bestuursvoorzitter van de Stichting Wijkberaad Vruchtenbuurt. Daarnaast is hij accounthouder voor de digitale muurkrant en hoofdredacteur van VruchtenMail en VruchtenPers.