Projectleid(st)er Groene Vruchtenbuurt

Wij zoeken een

“ Projectleid(st)er Groene Vruchtenbuurt”, die op vrijwillige basis voor het wijkberaad Vruchtenbuurt het overleg met medebewoners over het openbaar groen op gang brengt.

GroenMaar ook de bewoners enthousiasmeert met betrekking tot het vergroenen van hun eigen tuinen, balkons en daken. De projectleider zoekt andere vrijwilligers die bijvoorbeeld per locatie het openbare groen beoordelen en waar mogelijk zelf aan de slag gaan.

De projectleider groen faciliteert zo nodig het overleg over de aanpak van het openbaar groen met het stadsdeelkantoor. De projectleider kan planmatig en zelfstandig werken en goed communiceren met alle betrokken partijen.

Wij bieden:
–          goed werkend bestuur waar heldere afspraken mee te maken zijn
–          goede faciliteiten in ons wijkpand (vergaderruimte, etc)
–          toegang tot het netwerk in de wijk
–          mogelijkheden om te publiceren over openbaar groen in het wijkblad de Vruchtenpers en de andere communicatiekanalen zoals de digitale muurkrant, de website en de VruchtenMail

 

U kunt reageren op deze advertentie door te bellen met:

Jaap de Wit van Stichting Boog, 070-312 12 81 of j.dewit@boog.nl

 

Over Wim F. Abbenhuis

Wim is bestuursvoorzitter van de Stichting Wijkberaad Vruchtenbuurt. Daarnaast is hij accounthouder voor de digitale muurkrant en hoofdredacteur van VruchtenMail en VruchtenPers.